FILIAL SALTA

  • OSDE GROUP

  • 8500 m2

  • 2017

  • Completed

  • Corporativo

This office building is located inside Salta’s Historical Protection Area, in a residential and business area with direct access through both principal avenues in Salta capital city.

The fundamental aspect was to enhance the wellness of the employees working at this offices. For this reason this project is LEED Certified. Green terraces for meeting and leisure spaces were designed for this building.

The Headquarters count with three principal spaces, the office area, the auditorium and the parking lot. The office area is materialized mostly with glass to achieve the correct lighting for the workspace.

These three spaces are linked through access open areas carefully designed to articulate the different programmes that compose the building.

The square provides natural sunlight, ventilation and visuals to the interiors in every floor. At the same time green terraces were designed for the employees in relation to the access square.

We decided to close the building through a curtain wall made of double hermetic glaze, according to the climatic conditions of the area. This is translated into an important amount of energy saved.

The building has an anti seismic structure that complies with CIRSOC INPRES 103 standards.

LEED Gold

Leed Project | Indexes

Energy Savings

WATER Savings

Salta, Provincia de Salta

Project Gallery

See also